
February 23, 2021 

ADDENDUM ONE 
REQUEST FOR STATEMENT OF QUALIFICATIONS FOR 

AS-NEEDED ECONOMIC CONSULTANT SERVICES 
RFSQ #DBH73 

The Department of Beaches and Harbors issues Addendum One to the As-Needed 
Economic Consultant Services Request for Statement of Qualifications RFSQ #DBH73, 
which was released on February 2, 2021.  

As indicated in the RFSQ, Section 1.7, County Rights and Responsibilities, the County 
reserves the right to amend the RFSQ by written addendum.  Part One of this Addendum 
One contains the answers to the questions that were submitted prior to the deadline of 
February 16, 2021.  Part Two of the Addendum contains portions of the RFSQ that have 
been revised. 

The information contained in this Addendum One supersedes any related information 
previously provided.   

Thank you for your interest in our Request for Statement of Qualifications for As-Needed 
Economic Consultant Services.  As a reminder, Statements of Qualifications (SOQs) must 
be emailed to Contracts@bh.lacounty.gov and must be received no later than 2:00 p.m. 
Pacific Standard Time on March 3, 2021.  

We look forward to receiving your submittals. 

Very truly yours, 

GARY JONES, DIRECTOR 

Angelica Vicente, Contracts Administrator 

mailto:Contracts@bh.lacounty.gov


  

ADDENDUM ONE 
 
PART ONE 
 
QUESTIONS AND ANSWERS 
 
The information hereunder, specific to the sections discussed below, supersedes 
any information previously provided as to those sections.   
 
Question 1:  Is there an overall page limit for the submittal, and will it exclude required 
items such as references, lists of previous contracts, and list of terminated contracts? 
 
Answer 1:  There is no page limit for any submitted SOQ.   
 
Question 2:  Section 2.6.4, Vendor’s Qualifications, asks us to “attach and list the staff 
members of our organization who hold degrees required for this RFSQ.”  What does 
attach mean in this context?  Are you simply asking for us to attach a list of the staff 
members’ names who hold relevant degrees, or are you asking us to attach staff 
members’ resumes?  Form P-2 also asks us to list staff members, number of staff 
members in our organization, and to attach staff resumes, so how does Section 2.6.4 
differ in what it’s asking for from Form P-2?  Section 2.6.4 also asks us to demonstrate 
our experience to perform required services.  How should this section differ from what 
you’re asking for in Form P-3, which is also requesting qualifications and relevant 
background information on our organization? 
 
Answer 2:  RFSQ, Paragraph 2.6.4 has been omitted from this RFSQ.  All requested 
information should be provided on the forms as detailed in Paragraph 2.6.5, Required 
Forms, including Form P-2, Vendor’s Staffing and Work Plan and Form P-3, Vendor’s 
Qualifications, Business and Financial Summary. 
 
 
PART TWO 
 
The information hereunder, specific to the sections discussed below, supersedes 
any information previously provided as to those sections. 
 
1. RFSQ, Paragraph 2.6.4, Vendor’s Qualifications, is deleted from the Request for 

Statement of Qualifications in its entirety and replaced with the following: 
 

2.6.4 Intentionally Omitted 




